| alina0 a întrebat:

Daca ma dau aproape zilnic cu creion de ochi si port ochelari imi strica vederea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Pai depinde de ce ochelari te referi,
de vedere sau de soare?
daca sunt de soare nu strica vederea dar parerea mea e lasa ochii sa prinda,, lumina,, de la soare nu o astupa cu porcaria aia de ochelari plus ca iti ascunde toata frumusetea ochiilor.
Iar daca te referi la ochelari de vedere nu e nici o problema si eu mai port ochelari cate odata si chiar imi place cum se vede indiferent ca as fi machiata sau nu :*

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa vina ochi la tine sa te omoare?

| badgirl22 a răspuns:

Nu, cat timp creionul e in termen

| Gabryellutzaaa a răspuns:

Nu! logic de la creion, nu

| Ebby a răspuns:

De la creion, in niciun caz, nu! Dar daca porti ochelari sunt sanse destul de maricele sa ai nevoie cu adevarat, mai tarziu. Sper ca te-am ajutat!

| Crisux3 a răspuns:

Eu ma dadeam cu creion de ochi si purtam ochelari. dar m-am ales cu o conjunctivita de la creion nu mi s-a inrautatit vederea..acum cred ca depinde de la caz la caz.