Depinde de mai mulți factori: gena, hrana, sport etc. Am avut o colegă in gimnaziu, părinții ei erau pe undeva la înălțimea parințiilor tăi și ea făcând constant sport la școală, axându-se pe baschet în special, o ajutase foarte mult la creșterea în înălțime. După o reîntâlnire după câțiva ani buni, ea avea 1.80. Oricum până la vârsta de 18-19-20 de ani vei mai crește, inca ești în stadiul de dezvoltare.
Se spune ca fetele mostenesc inaltimea de la tata si asa este, din cate am observat eu. Nu o sa fii chiar asa de inalta ca tatal tau, dar peste media celor 2 inaltimi ( a mamei si a tatalui).
Depinde ce gena ai mostenit, cica conteaza si daca tea alaptat mama ta mult timp, as spune undeva la 1, 60 maxim, dar repet e imposibil de spus exact cat
Https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2812877/
dovada,citeste ce scrie acolo
(Inaltimea tatalui + inaltimea mamei -13) : 2 = inaltimea fetitei
In cazul tau: (175+150-13):2 = 156cm
Se pare ca tu vei avea: 1. 56cm
sursa:
https://www.google.com.au/......ps?/search
Nu te poți lua dupa calculul acesta absurd eu as fi trebuit sa am 161.5 cm daca mama are 150 si tata 173 dar aparent la 17 ani am 172 cm deci nu vă bazati pe asta!
Nu poți ști exact de exemplu părinți mei au în jur de 1.67 iar eu am 1.71 și am doar 15 ani. Nu contează numai înălțimea părinților tăi contează și stilul tău de viață (ce și cât mănânci, dacă faci sport sau nu). Deci ai putea să nu mai crești sau să crești până la 2 metri, nu putem ști exact, sporturile precum baschetul sau înotul te ajută să crești în înălțime.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: