Daca ai avut ciclu de 5 ori de la ultimul contact sexual, cum esti insarcinata? Este posibil sa ai o gastrita si asta trece, daca este diagnosticata de medic si iei tratamentul prescris, apoi de unde stii ca ai probleme cu fierea? Ar fi bine sa mergi la medic, sa faci niste analize si o ecografie la stomac, apoi vezi sigur despre ce este vorba. Numai bine!
O am rasucita si cand fac crize de fiere imi cumpar redigest asa mi-a zis medicul acum 4 ani ...am auzit ca ciclul poate sa vina peste sarcina si 6 luni
Atunci e posibil sa fie de la colecist... Insa verifica sa nu fie si o gastrita! Treaba cu sarcina e putin ciudata insa poti face un test de sarcina de la farmacie; costa intre 10 - 15 lei si rapid stii, dar nu cred ca esti insarcinata! Pt fiere mai poti incerca: Hepatobil / Colebil! Ai grija la ce este ea selectiva si scoate acele produse din mancarea zilnica. De ex. castravetii, ridichiile rosii, cafeaua, semintele, sucurile acidulate, faina de porumb etc. Numai bine!
Ai ceva cu fierea ficatul, poti indrepta prin a elimina mancarurile grase cartofii cipsurile si mananca sanatos o ciorba supe nu grase si bea lichide apa nu coca sucuri cu coloranti si kg de zahar pe litru, si fa sport nu te pune in pat dupa 5 minute dupa ce ai mancat fa miscare prin casa afara unpik
Spui ca aceste senzatii apareau atunci cand te enervai, pai arsurile gastrice pot aparea si pe fond de stres si suparari. Apa alcalina ajuta mult pentru ca regleaza nivelul de aciditate din corp. M-am confruntat si eu cu arsuri la stomac si am urmat o curata cu apa alcalina, Calipso, cu ph mare de peste 8 care m-a ajutat la ameliorarea problemelor