Poți să îmi scrii în privat dacă ai întrebări.
Când a fost făcut testul? Dacă a fost făcut zilele astea posibilitatea de a fi gravidă e foarte mică.
Problema e că pastila de a doua zi a fost luată chiar la ovulație când efectul este minim.
Recomand repetarea testului.
Avortul trebuie să fie decizia fetei, nu a părinților sau tutorelui. Este legea în România.
Da, asa cum spune studentul la medicina, este lege in Romania si partenerul fetei de 13 ani poate fi condamnat pentru viol asupra unui minor, pedeapsa fiind inchisoarea de la 7 ani la 15 ani, daca fata este insarcinata. Daca nu este insarcinata pedeapsa este de la 7 ani la 12 ani.
Pastila de a doua zi a fost luata in a treia zi.
Trebuie sa vorbesti cu unul din parinti, care este mai tolerant sau un adult care sa te ajute.
Costuri gasesti printr-o simpla cautare pe google, insa esti minora si nu cred ca te baga cineva in seama fara un adult langa tine.
Multa sanatate,
Pastila avortiza a fost luata inutil, fiindca a 3-a zi nu mai era eficienta.
Mancarea necorespunzatoare, lipsa somnului, statul cu fundul pe ceva rece NU o lasa gravida si nu ii deregleaza ciclul.
Este ilegal sa se faca avort unui copilas de 13 ani care afost violat.
In schimb barbatul care a violat fetita de 13 ani sper sa zaca in puscarie 20 de ani, nu 10 cat este acum legea!
Dar din câte știu fata a luat pastila 34 de ore după ce a avut contactul neprotejat.
Totusi, in practica trebuie luata la maxim 36 de ore. E, ok, dar undeva la limita., adica nu foarte sigura.
Posibil sa fie intarziere de la pastila si alti factori.
Sa mai repete doua teste diferite si daca nu vine in cateva zile trebuie sa ajunga la un consult de specialitate unde i se spune sigur.
Chiar daca s- a ej..culat exterior, posibilitatea exista. Aceasta metoda uneori esueaza.
Nu stiu conjunctura dar doar cu unul din parinti poate rezolva. Fiind minora, copil practic, s- r putea anunța asistenta sociala.Este o situație delicata.
Multa sanatate,
Spovedește-te, citește Indreptare de spovedanie ortodoxe de pe internet. Iadul exista, nu mai pacatui.
Carmen133 întreabă: