anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca o persoana care are 15-17 ani are tensiunea 8 cu 5 ce inseamna? Cand acea persoana a incercat sa faca sport, mai precis sa alerge, a aparut(nu chiar imediat) o durere sub piep in partea inimii si trebuia sa se opreasca.Iar din cauza acestei dureri nu mai putea sa respire si i s-a facut rau.Ce insemna asta? Care ar trebui sa fie tensiunea normala pentru aceasta persoana?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adeee20 a răspuns:

Cine a citit tensiunea, în mod siguuur nu se pricepe. Nu are cum să fie 8 cu 5, eventual 80 cu 50.
E posibil să fie o problemă cardiacă, de aceea un consult amănunțit e cel mai indicat.
Iar problema cu respirația ar putea însemna că s-a instalat un astm. happy
Verifică la un medic!

2 răspunsuri:
| zaratu a răspuns:

Du-te si fa-ti un control medical ca esti sub tensiune si ai ocazia sa faci hipotensiune, daca vrei sa afli mai multe ca si eu trev si stari din astea iti las id meu zaratu. iulian

| ShdDidutz a răspuns:

Pai fa-ti un control la medic, am un prieten care tot cam aceleasi simptome are doar ca lui ii preseaza coastele inima.