| AlinaaRaluca a întrebat:

Daca pe 25 august plec la mare iar pe 4-5 septembrie trebuie sa imi vina ciclul, pot sa ma bag in apa? Ma refer, nu doar pana la genunchi. sa fac scufundari, etc. o sa imi curga mai mult si o sa vina mai devreme decat trebuie sau o sa imi vina regulat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Unde e paranoia? sunt 10 zile pana iti vine... de ce nu te ai baga in apa?

Si de unde vrei sa stim noi daca iti vine regulat sau nu?

| simina96 a răspuns:

Buna! Depinde de corpul fiecaruia cum se comporta. Mie spre exemplu in iulie cand eram si eu la mare mi-a venit cu 5 zile mai repede decat trebuia dar nu mi-a curs mai mult, m-am putut baga in apa in continuare. Eu am folosit in perioada aia inca o pereche de chiloti normali cu un absorbant dedesubtul costumului de baie nu s-a vazut si am putut innota fara probleme. Este posibil ca apa si soarele sa ti-l deregleze da nu-i o regula asta. Daca mie mi s-a intamplat poate nu o sa ti se intample si tie.

| Diaa22 a răspuns:

Hei, stai linistita. Poti face baie, scufundări si ce vrei tu. Asta nu iti va afecta cu nimic ciclul menstrual. Eventual iti va întârzia cu o zi sau doua, altceva nimic