Nu avem de unde sa stim. Fiecare organism e diferit, poate sa te doare, dar poate sa nu te doara.
De exemplu pe mine nu m-a durut 4 ani de la prima mestruatie, acum ma doare in prima zi, dar o durere suportabila.
Bună!
Depinde cum "reacţionează" fiecare organism...
Oricum, ar trebui să fii FERICITĂ că nu ai dureri pre/menstruale :)
Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/Ciclul-menstrual/sindromul-premenstrual_1047
Toate cele bune.
Nu trebuie neaparat sa te doara. Eu am de 2 ani si daca m-a durut burta de vreo 4 ori pana acum, la fel si capul. Nici macar nu imi vine regulat. Acum asta depinde de organismul tau, nu e la toata lumea la fel. Eu in locul tau m-as bucura
Sper ca te-am ajutat
Draga mea, fiecare fata are menstruatie diferita. Nu trebuie sa te alarmeze faptul ca nu te-a durut burta, poate ca inca o buna perioada nu o sa te mai doara. Dar, in caz ca o sa te mai doara burta, o sa ai acele numite crampe, uite ce trebuie sa faci:Tratamente naturiste
O alternativa pentru combaterea durerilor menstruale o reprezinta medicina naturista care dispune de preparate extrem de eficiente. Uleiul de catina (picaturi si capsule) reduce durerile si disconfortul general; la fel si uleiul de peste (capsule). Galbenelele (ceai si tinctura) sunt recomandate mai ales pentru calitatile lor antispastice.
Ceaiul si tinctura de sunatoare au si ele efect antispastic si antiinflamator. Musetelul si coada-soricelului (ceai sau tinctura) sunt recunoscute pentru virtutile calmante in cazurile de dismenoree. De asemenea, extractul uleios de musetel este indicat in uz extern, pentru masaje ale abdomenului inferior, avand actiune calmanta.
Minerale pentru crampe
Se recomanda un aport suplimentar de 250 mg/zi magneziu si 400 mg/zi calciu. Curmalele, migdalele, avocado si spanacul completeaza aceste suplimente si reduc durerea. Sper ca te-am ajutat. O zi buna!
Nu ma alarmeaza, voiam sa stiu daca ma voi bucura de o menstra fara dureri
Am avut aceeasi problema si da va incepe sa te doara burta si poate chiar si rinichi eu am dureri foarte mari de nici nu ma pot ridica din pat
Pe mine ma doare foarte tare spatele, nu si burta.