anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

Daca se intampla sa am un animal bolnav in casa(pisica; e cam racita), ma pot imbolnavi si eu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Buna. Daca aceea pisica nu e vaccinata, si nu are doar raceala, poti sa te imbolnavesti si tu. Du-o la un veterinar pentru a fi tratata sa nu se agravese, sunt anumite bacterii care se transmit de la animal la om.

7 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai cum de obicei. In general, bolile nu se transmit de la animal la om sau invers. Depinde si ce boala este.

| xr0sioRx a răspuns:

Nu, adica nu cred, si eu am avut pisica bolnava in casa si nu am patit nimic, dar e destul de neplacut cand stranuta, tine-o la distanta pana se face mai bine.

| MateescuParker a răspuns:

Da, daca nu este vaccinata!

| XcrimeXD a răspuns:

NU doar daca e racita nu doar daca e boala contagioasa sau ceva

| Geoo999 a răspuns:

Daca nu e vaccinata, te poti imbonlavi.

| marijuanalifestyle23 a răspuns:

Nu, decat daca are o boala contagioasa, ca sa aflii trebuie sa te duci la veterinar. mult noroc!