Exista foarte multe variabile.
Pentru ce ti-au fost recomandate anticonceptionalele?
Ce anticonceptionale?
Acestea au fost recomandate in urma unui profil hormonal?
Medicul care ti-a prescris anticonceptionalele a luat in calcul problema expusa de tine aici?
Am fost inițial cu o umflatura in apropiere de labie, pentru care a zis ca poate fii un fir sub piele, si care la
momentul actual inca ma jenează si imi creeaza discomfort, mi-a spus sa nu mai folosesc lama cand ma epilez, si sa urmez un tratament cu ovule si anticoncepționale avand in vedere ca am fost si inflamata si nu a putut efectua un consult complet.
Mi am făcut programare acum, si o sa revin cu raspuns...mai detaliat.
Banuiesc ca te referi la Belusha
In primul rand, alegerea mi se pare interesanta, deoarece nu este tipul de anticonceptionale generic, deci parerea mea este ca acest tratament s-ar justifica numai in cazul in care ai facut toate analizele necesare si din profilul tau hormonal, reiese ca aceasta este cea mai buna alegere.
Daca nu ai facut analize hormonale, sau medicul nu ti-a cerut asta, in locul tau, l-as schimba.Dar tu faci cum simt ca este mai bine pentru tine.
In orice caz, i-ai mentionat problema ta medicului? Daca da si acesta a facut alegerea fiind instiintat, alegerea mi se pare riscanta, deoarece nu se recomanda persoanelor cu disfunctii renale. Daca nu i-ai spus, atunci ar fi cazul sa o faci.