Daca ultima menstruatie a fost in 9 februarie, inseamna ca ai fii putut ramane gravida in jurul datei de 23-24 februarie, cand se presupune ca erai la ovulatie (daca ciclul tau este de 28 de zile).
Câte o data se mai intampla
si eu am trecut prin stresul acesta
de exemplu acum am stat speriat timp de 12 zile
i-a intarziat la una
se intampla de la contraceptive stres contraceptive luate aiurea o zi da si dua ba
Ovulatia si perioada fertila a femeii sunt la mijlocul perioadei dintre 2 cicluri menstruale.
Asadar ai putea sa ramai gravida intre cele 2 menstrutii, la mijloc, daca ai avut sex neprotejat.
Deci ar fi posibil sa fii rămas înainte de ultima menstruație?
Care sunt șansele să fi rămas înainte de ultima menstruație?
Fa un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, ca sa vezi daca ai ramas sau nu gravida.
Sunt deja gravida
Dar vreau să știu dacă e posibil sa fi rămas înainte de ultima menstruație?
Ti-am mai explicat: ovulatia se produce taman la mijlocul perioadei dintre 2 cicluri menstruale, ca atare, numai la ovulatie poti ramane insarcinata!
Deci sa înțeleg că am rămas între menstruația din ianuarie și cea din februarie?
Daca ultima menstruatie a fost in 9 februarie, inseamna ca ai fii putut ramane gravida in jurul datei de 23-24 februarie, cand se presupune ca erai la ovulatie (daca ciclul tau este de 28 de zile).
De ce intrebi, nu stii cine este tacsu Las ca e bun si asa, fal si dupa faci test ADN, asa nu recunoaste nimeni nimic.
Deeaandreea9156 întreabă: