Bine ca s-a rezolvat! oricum, sa ai grija de-acum cand cumperi gel de dus sa te uiti la compozitie sa nu aiba aceeasi substanta, ca toate au cam aceleasi substante, numai aroma difera. poti sa incerci pe la magazinele de produse din plante ca au si cosmetice, poate nu au substanta respectiva. sanatate!
Poate samponul DOVE iti irita pielea.Incearca alt sampon.Si mie mi s-a intamplat sa am numa mancarimi de la un sampon
Da-te cu niste spirt si nu mai folosi gelul asta, poate fi o alergie sau poate e vechi. daca se agraveaza mancarimea si persista mergi la medic
Mersi de raspuns am mers la medic astazi cu tot cu gelul de dus si mi-a spus ca sunt alergic la substanta din gel.
Bine ca s-a rezolvat! trebuie sa ai grija cand cumperi altul (macar o perioada) sa te uiti pe eticheta la compozitie, ca au cam toate aceleasi substante in ele, numai aroma difera, deci poti face si de la altul. eventual incerci la magazinele cu produse din plante ca au si cosmetice mai putin chimice, poate acolo gasesti fara substanta respectiva. sanatate!
Mersi mult! Sanatate:*
Bine ca s-a rezolvat! oricum, sa ai grija de-acum cand cumperi gel de dus sa te uiti la compozitie sa nu aiba aceeasi substanta, ca toate au cam aceleasi substante, numai aroma difera. poti sa incerci pe la magazinele de produse din plante ca au si cosmetice, poate nu au substanta respectiva. sanatate!