| Gabitzu246 a întrebat:

BUna! Dau funda cui imi raspunde primul
De 2 zile orice mananc in maxim o ora trebuie sa ma duc la toaleta si ma doare in partea dreapta jos a abdomenului aproape de ombilic aveti idee ce ar putea fi? mentionez faptul ca in urma cu 3 zile am luat un laxativ iar in urma cu 3 saptamani am fost operat de apendicita nu am avut nici un fel de complicatie.Deci cum am mentionat DAU FUNDA CUI IMI RASPUNDE PRIMUL.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| flavia19 a răspuns:

Uite ce este: operatia fie ea de apendicita este tot operatiesad este normal sa te doara.Dar de ce nu mergi la o ecografie sa vezi dk e totul ok? K la serviciile din sanatate ale Romaniei...nu m-as mira sa fi ramas cu cea dupa acea operatie.si uite daca ai luat laxativ, ai putea manca acum vreo doua oua fierte tare.succes!

| Gabitzu246 explică (pentru flavia19):

Stiu ca este normal dar eu nu am auzit pe nimeni sa aiba crampe asa de puternice la 4 dimineata aproape in fiecare noapte dar in fine oricum ma duc la medic luni

1 răspuns: