| AlinAlinul a întrebat:

Dau funda. De aproape 2 saptamani tusesc, lka inceput tusea a fost productiva acum nu mai tusesc asa de des ca la inceput si mai am ceva secretii de culoare galbena care le elimin cand tusesc. Am fost si la medic, mi-a recomandat augumentin si siropul stodal(nu m-au ajutat cu absolut nimic) tin sa mentionez ca am luat si acc600, si bromexin. Va rog sa imi recomandati un tratament naturist daca se poate chestii babesti(am incercat ceai hapciu de la fares si lamaie cu miere) Este bun siropul Coughend? dar ceaiul de ceapa este eficiuent? dau funda va roog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ThEEmperoR a răspuns:

Ai pneunomie. Asa am avut si eu. Eu de fiecare data cand tuseam luam un sirop din Italia (se gaseste la farmacii, dar ii cam scump). De adulti costa 50 ron, de copii 40 ron. Ii super bun.

| Takuraa a răspuns:

Incearca sirop ketof sau pastile Calmotusin din Plafar

| AlinAlinul explică:

PS: Pot bea apa rece? ca pe canicula asta nu ai cum sa te racoresti...