| YukyTsukiyomi a întrebat:

Buna,dau funda!

Pana acum nu am avut niciodata cosuri, dar de vreo saptamana au inceput sa-mi iasa multe si mici si rosii pe frunte (Nu am avut nici macar unul pana acum)

Deasemenea au inceput sa-mi iasa si pe spate.

As dori sa stiu motivul pentru care au inceput sa imi apara acum si ce as putea face ca sa le combat?

Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Resurrection a răspuns:

Odata cu pubertatea incepi sa ai mai multi hormoni care in cele din urma se varsa in sange si de acolo ies cosurile.

| val31989 a răspuns:

Hei,buna! Si eu ma "lupt" cu ele, si la fel, nu numai pe frunte, dar si pe spate in partea de sus(sunt mici).Si ma enerveaza foarte mult.Sincer,nici eu nu prea stiu de ce apar cosurile pe spate, dar posibil de la pubertate, desigur mai sunt si alte cauze, dar nu le prea cunosc.Iti recomand pe cele de pe frunte sa nu le rupi sau storci pentru cs te poti infecta, cel mai bine e sa te dai cu extract de galbenele(eu pe asta il folosesc, le mai usuca).Dar cele de pe spate, nu prea am idee cu ce sa le dau.
(P.S Daca nu te superi, cati ani ai?)
Pa-pa.

| DraudeS a răspuns:

Buna ziua!

Ce varsta ai?

Sanatate!

| narcis08 a răspuns:

Pai ...cosurile iti apar de la transpiratie, pubertate si alte multe motive cel mai bine ar fi sa mergi la un medic dermatolog. Asta e cea mai usoara cale.
Mi-au aparut si mie si acum nu mai am