| anckcka a întrebat:

Dau funda! Va rog ajutati-ma macar cu un sfat! In fiecare vara am aceasta problema: am sangele foarte dulce si tantarii ma musca! Am pielea foarte sensibil si ma scarpinam ce-, i drept pana imi dadea sangele! Insa vara trecuta am avut extrem de multe bube, muscaturi, am incercat cu mii si mii de creme si mai scumpe si mai ieftine dar in zadar! Vara a trecut si am crezut ca, cu timpul ele se vor vindeca si apoi vor disparea! Am avut mari surprize cand vara asta am realizat ca situatia este mult mai complicate! Cred ca am peste 100 de muscaturi! Unele ramase ca semne de anul trecut, altele noi de vara asta! Am dat cu crema de galbenele, am dat si cu o crema naturista si cu una care era si cu medicament dar nu au avut nici un rezultat! O sa va arat si o poza! Efectiv unii rad de mine si zis:uite si aia ce are pe picioare! Imi este rusine sa mai ies afara in pantaloni scurti sau treisferturi! Am aceste muscaturi si in josul picioarelor dar si in partea de sus! Acum am si pe maini! Tantarij trag la mine ca albinele la mierelaughing daca ma scarpin putin imi da sangele si ramane semn sau cicatrice! Deocamdata nu imi permit financiar sa imi fac niste analiza, investigatii la un medic dermatalig! Asa ca daca si voi ati trecut prin asta va rpg ajutati-ma! Imi cer scuza ca am scris asa de mult si multumesc celor care au citit toate intrebarea!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| anckcka explică:

Imi cer scuze pentru greselile in scriere! M-am grabit! Cine poate sa imi spuna si mie cum sa pun o poza de pe telefon aici la intrebare sau raspunsuri sa pot sa va arat muscaturile?