Bună!
1 lămâie, 2 linguri glicerină(din farmacie), miere de albine.
Într-un vas de 200 ml, se pune glicerină, lămâia stoarsă(opărită în prealabil 5 minute în apă fierbinte)şi până se umple vasul, miere de albine.Se amestecă bine şi se iau câte 3 linguri pe zi! Poţi încerca!
Te pup!
Da..si mi-a prescris medicamentele..au ajutat un pic, dar cred ca m-am racit din nou mai abia dupa ce mi-a trecut putin.din cauza ca am mers la scoala si in scoala circula un virus si colegii mei sunt aproape toti raciti, am zis ca incerc si cu leacuri si daca nu merg, saptamana viitoare voi merge din nou la doctor!
Bună din nou.
Dacă mergi mereu în sursa de contaminare, nu te vei vindeca!
Pa, pa.
Eu nu iau orice porcarie, prefer STODAL Sirop pentru adulti. As spune sa iei si miere seara inainte de culcare. Iar pentru raceli viitoare din pripa sa iei DALERON C, cui l-am recomandat, a dat roade impotriva racelii (previi toate nasoliile: febra, tuse, nas infundat, gat inrosit.) SANATATE!
Pentru tuse am auzit de ceai din coji de ceapa. Dar cum nu am incercat, nu stiu exact.
Ce stiu insa ca are efect (am folosit) este o baie calda in care ai pus un pumn de sare grunjoasa. Atentie insa, daca ai tensiune! Apa fierbinte si sarea ridica tensiunea. Ceai de tei (este si sudorific). Apoi, imediat in pat si stai sa transpiri bine fara sa te dezvelesti pe motiv ca ti-e cald. Pina a doua zi nu mai ai nimic. Sanatate!
Mai bine te duci la farmacie decat sa iei dupa ureche
cine stie ce vei pati, poate esti alergica la ceva.
spui cum e tusea :seaca, se rupe ceva.
in fine sigur vei gasi ceva la farmacie pentru problema ta.eu zic ca asa e bine
Am luat o gramada de medicamente de la farmacie.dar vad ca nu dau roade,de aceea am zis sa apelez si la remedii naturiste, leacuri babesti! Tusa era seaca, dar de o vreme se rupe, dar dureaza prea mult! Dupa Craciun m-am racit, ca am mers la colindat si nu stiu...de atunci nu imi mai trece nici cu medicamente!
Incerca remediul cu ridichea si mierea
eu am avut un sirop de la farmacie cu aceleasi plante! si mi-a trecut dar are un gust oribil! bafta!
Ceau de cimbru, miere de salcam;
ei o ridiche neagra, ii tai putin din fund, ca sa stea in picioare bine, o scobesti si pui MIERE buna de salcim, sau chiar si zahar ) si o lasi pe bufet, undeva, peste noapte. A doua zi, incepi sa iei cate o lingura din siropul lasat acolo in ridiche, de 3 ori pe zi, dupa ce mananci, la 15 min as zice, ca sa nu te arda pe stomac, ca e tare ridichea. ( asta e un leac babesc vechi )
Incearca cu miere de albine, sirop din conuri de brad si multe ceaiuri si lichide ca sa nu te deshidratezi si sa faci ceva rani prin gat de la tuse. Oricum, mai intreaba doctorii.
La mine functioneaza mereu ceai de macese si ridiche neagra ( o scobesti pui zahar si lasa un siropel)
Tinctura de propolis etc
dar mai important e nu sa tratezi ci sa fortifici organismul:http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=21693
foarte bune sunt si tratamentele cu apa(de esti interesat pentru detalii scrie-mi)
Uite un tratament : amestecati doua linguri de suc de lamaie cu o lingura de miere si adaugati putin ardei cayenne. mierea uinge gatul, calmand tesuturile iritate, in vreme ce lamaia reduce inflamatia si ofera o doza de vitamina C. ardeiul mareste circulatia sangelui in zona, accelerand procesul de vindecare.
Ceai de nuci sau de ceapa.Sau mai poti sa razui hrean pe care il inmoi cu spirt si il bagi intr-un proson subtire ca sa nu-ti arda pielea si il pui pe piept.Sau sare grunjoasa calda, pusa tot in prosop.Cartoful crud razuit si imbibat cu sipirt pus intr-un fular si infasurat in jurul gatului.
ForeverWarrior întreabă:
Mindfulness întreabă:
Anonim2113 întreabă: