| mytzzu a întrebat:

dau oleaca jena la oparte si spun ca penisul meu e ciudat de azi dimineata. iertatimi cuvintele nu am stiut ce sa scriu. pielea de sub cap e cam umflata si putin iritata ma gadila sau mananca nu stiu cum sa zic si cand fac pipilica ustura rau d tot. a si nu pot so' belesc. imi cer scuze pentru limbaj si va rog sa ma ajutati. funda repede va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te ba nene la medic! Noi nu te putem ajuta. Lasa rusinea la o parte si scoate stremeleagul la control. Ce dracu' frate, vrei sa ramai fara instrument?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o infectie fie urinara fie transmisa sexual. Trebuie sa te vada medicul dermatovenereolog in a doua situatie sau urologul in prima situatie.

| mgtow a răspuns:

Trebe sa mergi la medic sa iti taie o pielita de la penis ca sa til poti beli, ai fimoza. Treaba cu usturatul trece, 2 zile dureaza atat.

| briana a răspuns:

Pai ai racit sau mai de graba ai o infectie dar va trebui sa te duci la medic sa te tratezi ca sa nu ai probleme mai grave.

| Fiuryan a răspuns:

O sa te opereze, o sa te doara foarte tare si e o sansa mare sa devii ipotent! Ai o boala foarte rara care se trateaza doar in afara romaniei si care costa in jur de 50.000 de euro! Este un termen foarte mic de timp in care te poti insanatosi, altfel boala se va extinde, va fi ca un fel de ciuma, in putin timp o sa mori!

| coss a răspuns:

Se pare ca ai nevoie de o operatie eu am facut 2 in acelasi loc