Ai mare grija la alimentatie, incearca un ceai antitoxinic, il gasesti la orice farmacie, un timp vei elimina toxinele din corp, iar daca ai grija la programul alimentar iti vei reveni, un timp evita sucurile sau alte bauturi ce contin bicarbonat sau dioxid de carbon. Sanatate si o zi buna iti doresc!
Sie u am avut problema asta asta vara. aveam un pic simptomele de la apendicita.si doctorita mi-a spus sa manac doare mere ca fructe si sa reduc celelalte fructe.eu mancam ff multe.si imi faceau acid si ma ajutat si acum cand depasesc limita la fructe mai patesc apoi manc mere, compot de mere si imi trece
Cred ca ai gastrita. Incearca sa manaci mai sanatos, fara multa sare si grasimi ( ca si cum ai tine regim ) si mananca cate putin si des. daca nu faci asa, degeaba iei medicamente si ceaiuri.
Bună.
Un ecograf abdominal și o endoscopie ai făcut, un bariu?
Și mamei mele iau ieșit analizele bune și a murit pe 13. 11. 2009 din multă deșteptăciune a doctorilor, nimeni nu a văzut nimic.
Caută-te mai bine!
Evită alcoolul, cafeaua, tutunul, grăsimile grele, conservele, prăjelile, tocăturile, mezelurile grele.
Lactate și brânzeturi degresate, fructe și legume fierte și carnea ușoară.
Sănătate multă îți doresc.
Pa, pa.