anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de 2-3 zile am o durere la spate exact in zona "gropitelor" de abia ma pot apleca. Lucrez ca manipulant marfa spatele imi este foarte solicitat, dar pana acum nu am avut probleme. E grav? daca stiti ceva tratament va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| danafatu a răspuns:

Durerea se mai duce undeva? iradiaza pe picioare sau nu?

| maDd3xt3r a răspuns (pentru danafatu):

Te gandesti probabil la o sciatica.nu este exclus, tinand cont de profesia lui...Razer, poti incerca cu un unguent antinflamator, dar e bine sa te duci la un consult!

| RazerAbyssus a răspuns (pentru danafatu):

Dana, acum simt si la picioare mai ales la stangul, cand incerc sa imi iau soseta sau ceva ca si o intindere sau ceva de genul e de rau? te rog raspunde-mi mersi

5 răspunsuri:
| danafatu a răspuns:

Nu e de rau, mai ales ca probabil esti destul de tanar. Eu suspicionez o hernie de disc cu tasare vertebrala de unde si durerea. Recomand antiinflamatoare unguente locale, repaus 1-2 zile; incearca sa dormi pe o parte cu perna intre picioare pentru a relaxa lomba cat mai mult. Insa...fa-ti un CT sau RMN si prezinta-i unui medic sa vada exact ce ai. Daca nu faci asta, se poate agrava!

| RazzyFUnik a răspuns:

Ehe asta e una din meseriile grele
sfatul meu este sa te lasi de ea pana nu va deveni ceva serios si vei ajunge sa regreti... nu iti distruge sanatate pentru un pumn de bani

| RazerAbyssus a răspuns:

Nu Dana, doar in acea zona dar dupa ce ma incalzesc ca fac si sala ma lasa durerea dupa care apare iar