Mda, neplacuta situatie! imi pare rau ca treci prin asa ceva! tot ce pot spune este ca ar fi bine sa incerci si alt ginecolog, sa vezi cum e! in mod normal, controlul presupune doar disconfort si poate foarte putina durere! ai spus asta ginecologului? ca simti asemenea dureri acute la simplul control?
Sigur. Ea vede ce simt pentru ca odata am izbucnit in plins de durere fara sa vreau, era prea mare durerea, nu as avea asa reactie in fata unor persoane straine. Asa dureri nici dusmanului nu i-as dori. Dar chestia e ca nu se cam stie cauza, desi am analiza si citologica si frotiuri si analiza bacteriana(nu-s bune dar nici nu arata ca trebuie sa fie asa dureros). Pt ca in mod normal cu o infectie si cu rana pe col nu trebuie sa doara, asa spun toti. Mama a avut rani dar nu a simtit nimic la ardere. Imi fac griji ca medicul sa nu scape vreo ceva, el doar nu stie exact ce simt eu, desi ii spun ca e ca cu cutitul poate crede ca exagerez si o durere mica e normala la asa infectie. Iar eu imi dau seama ca nu e normala, am mai avut infectii si nu dureau asa, in general la control nu trebuie sa se simta decit un discomfort chiar daca ai infectii iar ranile stiu ca nu dor, poti nici sa nu stii ca ai o rana pe col. Daca mi-ar da cineva un indiciu ce sa fac...pt ca sint sigura ca aici in MD sa merg la alt medic indata va zice "da analiza si apoi vedem". Eu vreau doar sa vb amanuntit cu un medic fara iarasi asa gen de control. Am toate analizele inclusiv la alea cu transmitere sexuala(care sint negative), ramane doar sa dau de un medic bun care sa asculte atent ce simt, nu sa dea tratament doar dupa analiza, sa incerce sa inteleaga dc am anume asa dureri.
Te inteleg! problema e ca niciun medic nu se bazeaza doar pe analize sau pe ceea ce povestesti tu! ca sa fie sigur de raspunsurile pe care ti le da, va dori sa iti faca un control, sa vada cu ochii lui despre ce este vorba!
Si normal. Eu doar nu am spus sa ma asculte numai si sa vada analiza.Normal ca trebuie sa vada, mai ales ca a facut cauterizare. Eu am in vedere ca daca vede ca am asa dureri la control e o alarma ca nu e cauza doar in infectie, sau ca nici dupa antibiotic nu a trecut aceasta durere poate e rezistenta infectia la antibiotice sau mai stiu eu, sau rana aia da asa dureri, ceea ce tot nu e ok. Eu cind o intreb dc asa doare, ea nu da un rs concret. Eu ii spun ca alte ori nu ma durea cind aveam infectie, asta de intimpla de 5 luni doar, ea nu atrage atentie. Iata despre ce vorbeam. La voi in Ro tot se intimpla?
Corect. Asta vroiam să zic și eu un alt ginecolog!
Eu zic sa te faci ginecolog!![]()
nu de alta, dar vad ca te pricepi
anonim_4396 întreabă: