| mariapopescuu a întrebat:

Buna! De 2 luni ma confrunt cu o candidoza vaginala. Am fost la ginecolog si mi-a fost prescris niste ovule si flucanozol. Am luat acele medicamente si mi-a trecut infectia, insa mi-a ramas o umflatura micuta si moale, mai jos de labia vaginului. In prezent, nu mai merg la acea clinica si mai trebuie sa astept inca cateva saptamani, dar vreau sa stiu daca cineva a mai avut aceasta problema.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ioana748 a răspuns:

Spalaturi cu apa cu bicarbonat si unguent Nidoflor.

| Robert2526 a răspuns:

Nu are legatura cu candidoza din pacate. Ce culoare are? e rosiatica? sau e culoarea pielii?

| mariapopescuu explică (pentru Robert2526):

Mie in analize mi-a iesit streptococcus b si e putin rosiatica cam asa.dar aveam aceleasi simptome ca la candida si de asta zic.

| Robert2526 a răspuns (pentru mariapopescuu):

Streptococcus B nu este ceva de care sa te temi, majoritatea femeilor il au in flora vaginala. Umflatura aia nu este cauzata nici de asta.

Ai simptome de uscaciune vaginala?
Din pacate trebuie sa ajungi din nou la medic, nu da cu nidoflor sau bicarbonat cum spune cineva mai sus.

Cand ai posibilitatea sa ajungi la medic?

| mariapopescuu explică (pentru Robert2526):

Saptamana viitoare trebuie sa merg..si nu m-as da cu bicarbonatlaughing uscaciunea nu prea o mai am, dar este doar umflat ca un bob de mazare..am tot luat ovule, da degeaba

| Robert2526 a răspuns (pentru mariapopescuu):

Nu ajuta ovulele. nu mai lua nimic, incearca sa nu ai relatii sexuale pana ajungi la medic. Din descrierea ta nu imi pot da seama exact despre ce ar putea fi vorba. Pare a fi plin cu lichid?