| TxOcs a întrebat:

De 2 saptamani ma doare spatele foarte tare,in zona rinichilor de fiecare data cand imi fac nevoie fiziologice sau inainte de asta, sau daca fac putin efort.Stomacul ma doare si am senzatie de voma, buzele mi se usuca foarte tare si fac febra...
M-a mai durut acum 2 ani dar am avut apendicita, de atunci m-a mai durut dar nu asa puternic.

E posibil sa am vreo raceala/boala la rinichi?straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Da, poate fi si o raceala, si o infectie, mergi la doctor urgent sa nu faci vreun blocaj renal ca poti sa si mori aiurea. Cum sa stai sa suferi asa 2 saptamani? Deci fuguta la medic. Sanatate multa, ai grija de tine!

2 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Da, este posibil sa fie o infectie de tract urinar, foarte posibil chiar cu afectarea tesutului renal. Ar fi bine sa mergi in timpul cel mai scurt posibil la medic. http://www.i-medic.ro/boli/pielonefrita-acuta

| ketanal a răspuns:

E posibil sa ai o infectie urinara...dar siguranta ti-o poate da doar un medic. Cat mai repede fuguta la Dl. Dr. ca nu e de glumit.