| crybaby220 a întrebat:

De 2 saptamani merg in fiecare zi la dentist si mi-a umblat la 3 masele cariate. Trebuie sa le plombeze. Pana acum mi le curata si alte chestii si astazi mi-a pus o pasta alba si m-a chemat joi. As vrea sa stiu daca joi o sa mi le termine ca sa stiu daca sa imi iau bani la mine sau nu. Avand in vedere ca mama lucreaza la ora la care sunt programata, trebuie sa merg singura si nu prea vrea sa imi dea multi bani la mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Depinde de intelegerea cu dentistul.
Sunt cabinete unde se platesc integral toate lucrarile, la altele se poate plati in rate sau chiar si la fiecare ocazie de tratament.

Ia cu tine putin mai multi bani de cat te-a costat cu ocaziile anterioare, sa ai si un pic de rezerva (+20% sunt destule).

| untaken a răspuns:

Mai bine iti iei bani la tine decat sa te faci de ras si sa nu ai bani sa platesti dupa terminarea lucrarii.