| Ðσℓℓɴιηנα a întrebat:

Bunahappy De 2 saptamani nu pot sa scap de raceala. Mi-ati putea da cateva medicamente? Am incercat tot felul de combinatii de medicamente dar nu functioneaza. Nu vreau sa merg la doctor, pentru ca vine ziua mea si doresc sa merg la scoala.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Dark13 a răspuns:

Un paracetamol sa bei seara inainte sa te culci, sau norofen

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Modafenul te rezolva.Dar daca vrei sa iti treaca cat mai repede trebuie sa iti fie foarte cald, sa transpiri si scapi de raceala mult mai repede. Poti face asta seara dupa ce iei un modefen.La inceput nu vroiam nici eu s-o ascult pe mama dar ziua urmatoare de abia daca mai imi curgea nasul deci e buna faza tongue

| Șeerbi a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa amesteci de capul tau niste medicamente pe care le gasesti prin casa si care crezi ca te-ar utea ajuta, eu zic ca ar trebui sa te duci la doctor sau sa ii spui parintilor, si sa le spui sa iti dea un tratament dar ceva care sa nu te faca sa stai acasa, ceva mai usor..., sper ca te-am ajutat si ca ai inteles ce vroiam sa spun :*