| lextim a întrebat:

De 2 zile am febra. Ma sperie faptul ca mi-au aparut pe picioarele o gramada de bubite rosii, ca niste cosulete foarte mici. Sunt plina. O fi oare de la febra? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| AnkaDyana a răspuns:

Daca nu ti s-a mai intamplat pana acum..mai mult ca sigur e pojar... dar ar trebui sa mergi totusi la doctor.

| John90 a răspuns:

Ori pojar ori varicela(varsta de vant ) parinti nu ai? spune-le lor ca ei stiu mai bine

| asdasdsada a răspuns:

Ai varsat de vant si eu am in momentu de fata e varsat de vant iti garantez vezi sa nu iesi afara ca ti se agraveaza
funda>?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm....nu stiu asa mi s-a intamplat si mie, dar atunci nu aveam febra. Mi-au aparut si pe maini, si pe picioare.Mai intai uita-te sa vezi sa vezi daca ti-au aparut si pe burta, in cazul in care poate fi pojar.

| CrissuCristina a răspuns:

Cred ca e varicela sau poate e pojar. Dar mai mult ca sugur nu e dela febra, care la randul ei este una din simptomele varicelei.

| Biaix a răspuns:

Poate fi varicela sunt trei tipuri (varsat de vant, mijlociu si mic). Ca sa iti apara si sa nu ti se inchida trebuie sa bei vin cald si sa stai la caldura. Daca iesi afara se poate sa ti-l inchizi si nu este bine.Asa ca ar trebui ca parinti tai sa iti cheme un doctor acasa decat sa patesti ceva iesind afara. Febra te avertizeaza si nu uita nu lua antibiotice si aceastea iti fac rau cand ai varicela.Peste o saptamana iti trece daca urmaresti reteta pe care ti-am scris-o mai sus.Nu uita nu iesi afara! fundita te rog frumos.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai fie rujeola, fie varicela.