| EvaTramell a întrebat:

De 2 zile ma doare foarte tare ochiul drept cand clipesc.sad. Nu stiu ce sa mai fac. Am fost la farmacie si mia dat picaturi.. Nu mai stiu ce sa mai fac. Ma doare de mor. In fiecare zi tot mai tare ma doare. Ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De două zile sub acele picături trebuia să cedeze dacă era ceva ușor, trebuie să te vadă un oftalmolog.
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Daca ti-a intrat un corp strain si nu a iesit din ochi doare, el trage alarma cu durerea ca sa il vada un medic si sa il trateze. Nu ti-l scoate deloc (ochiul) dar e bine sa mergi la urgente asa cum patise un coleg de munca de-al meu. I-a pus niste substante apoi i la pansat cateva zile si s-a recuperat. Sau poate te-a tras curentul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mergi la oftalmolog ce altceva sa faci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Asteapta sa isi faca medicamentele efectul.

| alex291 a răspuns:

Asta e o problema serioasa... pe zi ce trece sa te doară mai tare. Daca as fi in locul tău m-as duce cât mai repede la un medic oftalmolog sau cel putin la medicul de familie!