anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna de 2 zile ma doare rău intr-o parte jos, simt o durere ascuțită, si spatele ma doare rău. Îmi vine sa si vomit. Nu stiu ce am. Ma doare de avea stau pe scaun. Stau legată de mijloc cu o bluză sa mi țină căldură. Spatele e ca ma doare dar in drrapta ma si înteapa. Anul trecut am fost operata de ovare si nu stiu ce poate fii acum

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ai un chist și acolo sa fie problema sau apendicita. Cel mai bine e sa pleci cat mai repede la spital, nu e de gluma cu durerile in zonele astea!

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic nu poti sa stai asa. Intepaturile sunt de multe ori inselatoare si ai nevoie de analize ca sa vada doctorul despre ce este vorba

| Viitorulapropiat a răspuns:

Cel mai probabil este apendicita. Du-te repede la urgente si spune-le ce problema ai..sa nu avanseze in Peritonita..sau,duerea ar putea ar putea fi de la altceva...dar ar fi bine sa mergi la spital.Multa sanatate.

| MadHOuse a răspuns:

Consulta un medic e posibil sa ai pribleme cu ampeticita.

| LaviniaFrone a răspuns:

Probabil este apendicita asa cum a spus si cealalta persoana, ori durerea poate fi cauzata din cauza unei raceli jos sau chiar si daca ai vreun virus... mai bine du-te la medicul de familie sau la spital direct pentru a vedea un doctor ce ai. nu astepta ca nu se stie. poate mai tarziu o sa ai de suferit, asta e parerea mea. sper ca te-am ajutat