| Eli110 a întrebat:

Bună! De 2 zile mă stresează niște pete mici, roșii pe piept și abdomen apărute dintr-o dată fără mâncărimi sau alt disconfort. Din păcate nu pot merge acum la dermatolog pentru că sunt în vizită la părinții mei iar în zona lor nu există cabinet. Zilele trecute m-am enervat foarte tare cu anumite probleme și citisem undeva că pot fi și din cauza asta. A mai pățit cineva așa ceva? Mă stresează teribil pentru că sper să nu fie ceva grav, iar de abia miercuri ajung în oraș pentru vizită.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Aceste pete pot fii reactiile unui ficat bolnav.
Ti-as sugera sa mergid e urgenta la medicul de familie sau la orice cabinet medical ca sa-ti faci niste analize, in special la ficat, fiindca ai o prolema de sanatate.

Enervatul ala de care vorbesti poate produce iritatii si uneori chiar macarimi pe maini, picioare sau fata, nu pe abdomen si piept.