Nu am zis ca este, am zis ca ar putea fi Ideea era sa te duci la medic pentru ca unii de pe TPU dau raspunsuri false doar pentru funda si tu te poti lua dupa ele
Bună!
Posibil să fie un furuncul - vezi detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/Foliculita-si-Furunculul/furunculul_1403
Poţi să-l ungi ( de 3 ori pe zi ) cu o Cremă pe bază de antibiotic ( gen Triamcinolon, Tetraciclină, Negamicină, etc. ) şi-l acoperi cu pansament de leucoplast cu rivanol ( este de cumpărat la farmacie ).
Ar trebui să treacă în 3-5 zile...
În cazul în care nu se micşorează/nu trece, atunci trebuie să mergi la medic ( deoarece NU este furuncul )!
Toate cele bune.
Te sfatuiesc sa cauti pe internet sau farmacie ulei 100% pur de arbore de ceai(Tea Tree) de la Thursday Plantation.
Efectele o sa se vada imediat. Eu pun putin pe un bețișor de ureche si apoi dau pe cos.
Tratament cu ulei 100% pur de arbore de ceai il am de la un medic dermatolog foarte bun, care mi-a recomandat acest produs pentru ca e foarte puternic si nici nu irita pielea asa cum fac restul produselor cosmetice sau cremele din farmacie.
Te mai sfatuiesc sa schimbi sapunul normal cu un sapun pe baza de 100% ulei pur de arbore de ceai.
Cel mai bine ar fi sa consulti un medic, deoarece poate fi ceva grav. El iti va spune ce este si cum te poti trata.
Hei,nu ma mai speria! Nu cred ca este vorba de ceva asa grav
.
Nu am zis ca este, am zis ca ar putea fi Ideea era sa te duci la medic pentru ca unii de pe TPU dau raspunsuri false doar pentru funda si tu te poti lua dupa ele
Chio9 întreabă: