anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de 2 zile nu am mai dormit deloc, nu am mai mancat, ma doare urechea si putin maseaua. dar mai tare urechea, si nu am curent am pus vreo 3 tigari aprinse si nu am curent...stau 5 minute in pat si dupa ma doare de imi vine sa ma dau cu, capu de toti pereti.am loat pastile date d farmacie.mama ma roaga sa merg la urgenta dar imi e frica. dati un sfat.[fara sa merg la medic]va multumesc! funda +Vot.si restul vot!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KaterinaPetrova a răspuns:

Stai ca iti zic eu ce-am folosit. si a functionat.dar simti peste 2-3 zilehappy

wait sa ma duc sa vad cum se numealaughing

incearca otis-t

sau ceratishappy

parca otis-t a fost mai eficient nu mai stiuhappy

bafta

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MMihai a răspuns:

,ma doare urechea si putin maseaua.dar mai tare urechea, si nu am curent am pus vreo 3 tigari aprinse si nu am curent...stau 5 minute in pat si dupa ma doare de imi vine sa ma dau cu, capu de toti pereti.am loat pastile date d farmacie.mama ma roaga sa merg la urgenta dar imi e frica. dati un sfat.[fara sa merg la medic]va multumesc! funda =mergi la camera de gardă că azi e duminică și mâine este nenorocita aia de sfânta maria și nu vor lucra!

| aLeXyKk1402 a răspuns:

Du-te la medic! Neaparat

| francesca89 a răspuns:

Ai otita probabil,daca ti-e frica de urgenta, ia antibiotic...dar totusi du-te la urgenta, n-o sa patesti nimic.