| g2012 a întrebat:

de 3 ani de zile m-am ingrasat foarte mult aproape 20de kg! la 1.65 in prezent oscilez intre 76-80kg! am incercat tot felul de diete dar din pacate nu am avut suficienta ambitie sa ma tin de ele! de vreo 3 luni am observat ca incep sa dau jos se observa la haine mi.a scazut burta, este vizibil pentru cei din jur, ma simt mai usora nu mai am pofta de mancare! problema mea este urmatoarea desii sunt vizibile aceste schimbari acul cantarului nu vrea sa cobore! m.am cantarit in diverse locuri la diferite intervale de timp dar tot 79-81 kg am in functie de hainele de pe mine! oare de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Georgiana05 a răspuns:

Nu ştiu dacă este chiar adevărat că ai slăbit.
Eu mănânc mai uşor ( nu e niciun fel de dietă ), şi beau un ceai. Bine, nu cred că ceaiul ajută foarte mult. Adică un anume tip de ceai.
Că am văzut că ceaiul, în general, îţi mai taie din pofta de mâncare.
Oricum, câââât mai multă mişcare, nu trebuie să mergi să alergi ( neapărat ), plimbă-te ore în şir, şi încearcă să ai cât mai multe activităţi.
Aaa, şi gândeşte-te că trebuie să slăbeşti pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru cei din jurul tău!

| gabytza2013 a răspuns:

Incearca sa faci cat mai mult sport pentru tine, pentru sanatatea ta

| Ruxandra_Zaza_1975 a răspuns:

Poate ai slabit dar te-ai inaltat mult?