Buna.poti sa folosesti Zineryt.Mie mi-a trecut de la el si am auzit ca este cea mai buna solutie la momentul de fata.Costa vreo 30 si ceva de lei. Sper ca te-am ajutat.
Stai linistita acneea este un semn al pubertati si eu am acnee am fost la o cosmeticiana si mi-a dat niste pastile le iau si au mai disparut dar tot le mai am nu iti fa griji cu timpul vei scapa de ea
Aceeasi problema o am si eu.
Insa eu am problema asta de 5 ani de zile.
Eu zic sa continui tratamentul pe care ti l-a oferit medicul.
Mie mi-a trecut cu Aknesol, o solutie de la farmacie la pretul de 11 lei. mi-am luat-o cu mama, la ghicite, sperand ca va functiona.
Eu am fost la dermatolog si mi-a spus sa folosesc skinoren.eu nu aveam ff multe cosuri, dar a zis sa dau.si avea dreptate.mi-au disparut.acum nu mai folosesc aceasta crema si nu mai imi apar.decat daca sunt in perioada aia a lunii.(ca acum-dar nu am ff multe)
Argila(se găseşe în farmacii) este foarte bună pentru acnee,şi ca mască de faţă,şi pusă în apă si băută, dar bineînţeles, contează şi alimentaţia. Dacă medicul tău ţi-a spus că nu ai o sa mai ai probleme cu acneea, eu zic să îl asculţi, cred că el ştie mai bine ce zice decât acea persoană. Succes.
Cremele si tot ce intra in categoria unguente REZOLVA PROBLEMA SUPERFICIAL problema trebuie rezolvata din interior. Parerea mea eu as lua pastile sau thincturii. Eu am incercat tinctura de cimbru e destul de buna si ieftina 8 lei.
loramesesan întreabă: