Produsele sunt foarte toxice pentru rinichi si ficat, asa ca trebuie sa-ti faci periodic analize pentru aceste doua organe (macar o data pe luna). Daca te lasi te ingrasi imediat cam dublul kilogramelor pierdute, de aceea nu ai voie sa te lasi de ele. Herbalife este un regim pentru toata viata, daca incepi, continui toata viata cu programul lor de intretinere, nu te mai intorci niciodata la alt regim de viata.
M-au prostit doi vecini sa ma bag si am zis hai sa incerc sa vad ce iese. Luna asta am facut 3 luni de cand le consum. Intra-adevar am slabit 5 kg in aceste 3 luni, dar asta cred ca e datorita faptului ca mananc doar o data pe zi. Cica aceste 2 shake-uri, unul dimineata si celalalt seara tine locul mancarii. Dar eu nu cred ca este asa, ci doar te infometezi. Inainte de a ma baga in acest program Herbalife, am fost la nutritionist, dar nu mi s-a parut atat de buna femeia aia, aici ma refer la faptul ca trebuia sa cumpar o gramada de produse scumpe light si eu mai stiu ce, iar eu nu-mi permit sa dau in fiecare zii o suna frumusica de bani pe produsele alea. Daca cunoasteti un nutritionist foarte bun din Timisoara, Arad sau Bucuresti, care sa se priceapa, sa gandeasca ceea ce spune, sa stie cum sa ma sfatuiasca, sa-mi dea diete, etc, va rog frumos spuneti-mi si mie. Am sa ma las de Herbalife chiar de astazi!
Am mers o singura data la un nutritionist si mi s-a parut foarte bun. Este doctorul Adamescu de la Spitalul Malaxa din Bucuresti. regimul lui este excelent, dar inseamna sa-ti schimbi definitiv stilul de viata in favoarea a minim doua ore de sport pe zi si a unei alimentatii cantarite la gram si foarte atent alese.
Mai ieftin si mai bine iesi cu astea: http://track.buythermacuts.ro/product/ThermaCuts/?pid=115&uid=1419 herbalife sunt foarte scumpe, si nu stiu cat de eficiente!
Nu merita sa investesti bani ...mai bine tine o dieta low carb si ai sa vezi rezultate decat prostii de astea
invatzacika întreabă:
con12ro întreabă: