Da, este normal, mai putin problemele respiratorii, dar poate esti si racita. Fii atenta la durerile de cap. Daca devin puternice poti chiar renunta la tratament!
Nu ma doare capul deloc nici sani, doar ca am avut ciclu mai mult a 2 zi pentru ca in prima zi mi a venit dimineata si pastila am hotarat sa o iau seara si in a 3 zi am avut ciclu foarte putin, mersi
Bună!
Da, simptomele acestea sunt relativ normale.
Durerea de ovare/burtă şi sângerarea mai abundentă pot fi reacţii adverse ale tabletei.
Iar nara mai înfundată se poate datora unei viroze respiratorii incipiente ( începi să te răceşti )...
Vezi alte detalii în Prospectul de la linkul :
http://www.marmedi.ro/prospecte/ARTIZIA.pdf
Toate cele bune.
Da simptomele acestea sunt relativ normale. Si nara poate se datora unei viroze respiratorii.
Buna pai este normal Artizia este foarte bun si deci uite cum era la mine am luat pastila in prima zi a menstruatiei si ma tinea 3 zile pe fiecare luna, iti va disparea orice durere pe care ai avut-o sau nu de la menstruatie si ai sa vezi ca cu timpul nu iti va mai veni neregulat daca vrei mai multe detalii poti sa imi zici
Vad si eu ca am avut ciclu foarte tare in a 2 zi, iar in a 3 foarte putin, o sa vad astazi ca e a 4 zi de ciclu dar dupa cum vad nu stiu ca o sa mai am, totusi in a 2 si a 3 zi m au durut ovarele cam tare, o sa fie asa mereu? eu totdeauna am avut dureri la ciclu dar doar in prima zi, si ciclu in aveam la 26 de zile lunar nu mi intarzia, dar normal este la 28 de zile, sper sa se regleze, ce sti mai am tenul gras imi mai ies cosuri la ciclu, o sa dispara si alea? plus firisoare de par in barbie, sau trebuie sa recurg neaparat la epilare definitiva?
Tot pentru chisturi ai luat artizia? sau si pentru reglarea menstruatie? cat timp ai facut tratamentul? sau ai luat special pentru contraceptie? eu n am fost de acord cu ele dar doctorul mi a spus ca daca nu iau tratamentul n o sa pot avea copii si gata l am luat, deakuma ma duc la control la 3 luni si tot asa pana se elimina
anonim_4396 întreabă: