| FreakAndFREAK a întrebat:

Buna!
De 3 zile aud un zgomot in ureche, se aude ca si cum ai sgaria ceva sau cum ar fosnii frunzele uscate rolling on the floor stiu ca e ciudat. Dar nu ma doare, oare ce sa fie? daca aveam ceva in ureche cred ca ma durea, ce as putea face, in afara de raspunsul sa merg la doctor ca am programare peste 1 saptamana.
Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BlueR a răspuns:

Probabil ti-a intrat apa in ureche si a ramas acolo.

6 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

De acord cu BlueR, mai pateam asa la mare sau la strand.

| ClaudiaGabriela_6084 a răspuns:

Ai incercat cu putin ulei? Chiar daca ar fi ceva ar aluneca datorita uleiului. Roaga pe cineva sa iti toarne putin ulei cu ajutorul unei bucati de vata in ureche iar daca nu iese nimic sigur du-te la doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tia intrat apa in ureche si a ramas acolo fa 5 piruete sau mai mult si iti sare asa mi se intampla si mie e o simpla chestie si la mare sau la strand se intampla

| FreakAndFREAK explică:

Zgaria*

| FreakAndFREAK explică:

Nu mi-a intrat nimic in ureche, zgomotul a aparut noaptea.

| yo_1595 a răspuns:

Sincer eu cred ca ai o vietate acolo care putea foarte bine sa intre noaptea ...nu te juca, mergi la medic mai repede