| Ambanimulti a întrebat:

Buna! De 3 zile mi-a venit menstruația și ma dor foarte tare sânii (mai mult in cel stâng) iar aceasta durere se duce in mana(îmi simt mâna amorțită) iar pe lângă asta mai am dureri de genunchi, spate, burta și cap iar câteodată picioarele le simt amortite. Am căutat pe google însă nu sunt destul de convinsă ca este normal, păreri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu e de la menstruatie, mergi la medic sa iei trimitere la ginecolog si vezi după ce te consulta ce iti spune. Poate trebuie sa iei si o trimitere la ortoped sa vada cauza pentru care ai picioarele amortite, ce varsta ai?

| doctorandus a răspuns:

Mergi la medic.

| dullcat a răspuns:

Buna.Mergi la medic si evita sa mai cauti pe google, deoarece de acolo ajungi mereu la cea mai urata concluzie si te sperii inutil.Cand medicul iti va da un verdict grav, abia atunci incepe sa te ingrijorezi.Pana atunci iti faci rau singura si nu e deloc ok.

| sammie a răspuns:

Mergi la medic, poate ai alte probleme.