Buna! Am mai vorbit cu persoane care au avut si mi au spus tot despre acest unguent, am mers la farmacie si farmacista mi-a spus ca este bun acesta si am luat. Astept sa vad cum se prezinta maine si daca nu da semne de ameliorare voi merge la un oftalmolog
Bună! Cel mai bine ar fi să mergi la un doctor, sau la medicul de familie pentru a-ți prescrie un tratament eficient, fără a întâmpina alte complicații. Din câte știu, se administrează picături cu antibiotice, precum tobramicină, gentamicina.
Nu te spăla pe ochi cu ceai de mușețel și nici să nu folosești comprese pentru că pot apărea suprainfecții și se pot accentua simptomele obișnuite.
Cum am mai zis, cel mai bine ar fi să mergi la un doctor decât să te iei după chestii de pe internet, care mai de care se contrazic între ele și cine știe ce să se mai întâmple.
Însănătoșire grabnică!
Eu când am avut aceeași problema, am mers la farmacie și mi-a dat picături și unguent. Se găsesc unguente pentru astfel de probleme, însă nu pot să recomand eu. Mergi la farmacie pentru că acolo știe ce să îți dea.
Măcar picătura și unguentul va calma lâcrimarea excesivă. Nu știu cât va ajuta să treacă mai repede.
Buna! Mie nu mi lacrimeaza ochiul deloc, a lacrimat putin ieri dar azi deloc, ma incomodeaza cand clipesc pentru ca este face in plus acolo si am o usoara mancarime
Nu îți lăcrimează încă pentru ca este într-o stare incipientă. Însă o va face și se lipește pleoapa dimineața, când te trezești. E enervant tare. Am avut, însă nu mi-aș mai dori.
Mario1996 întreabă: