anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 4 zile m.am pus sa dorm la 22, dar imi ia 2 ore pana sa adorm, iar cand adorm ma mai trezesc de vreo 2-3 ori si cand sa adorm ma trezesc de la 7 si nu mai pentru sa dorm...sad va rog sa imi spune.ti ce sa fac pentru ca nu mai pot sa stau asa...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fknbad a răspuns:

Deci in primul rind. daca te trezesti la 7 ocupate cu ceva toata ziua. fara somn la amiaza! daca nu se primeste cumpara valeriana si bea cu o ora inainte de somn. nu te fac dependent doar citeva zile ca sa-ti faci regimul mai apoi nu vei avea nevoie de ele ca sa dormi. sau bea lapte cu miere! :*

2 răspunsuri:
| croissant a răspuns:

Buna! Inccearca sa iesi seara afara mai mult iar la intoarcere vei fi putin mai obosita si poate te ia somnuwinking Sper ca te-am putut ajuta. Pa

| ANDREIAd a răspuns:

Am trecut si eu prin asta dar din cauza stresului. eu am baut ceai de tei, de preferabil sa fie strans de tine, poate ai pe la bunici. e mai bun. eu nu dormeam nopti intregi si cand mai patesc din astea beau ceai de tei si dupa dorm ca un ingerasbig grin