Poti incerca una dintre ele:
Varza murată este cel mai simplu tratament. Conţinutul de fibre alimentare şi minerale rămâne intact şi îmbunătăţeşte digestia, mai ales a digestiei proteinelor şi a grăsimilor. Aceasta explică de ce varza murată este un aliment nelipsit de la mesele cu mâncăruri grele, pentru simţim că ajută digestia şi metabolismul.
Mierea, purgativ eficient. Se consumă o linguriţă dimineaţa, pe stomacul gol.
Uleiul de măsline face minuni. Înainte de culcare, se bea un pahar de lapte în care s-au adăugat două linguriţe de ulei de măsline.
Lămâia ajută la curăţarea colonului. Sucul unei lămâi stoarse amestecat cu o cană de apă caldă curăţă pereţii colonului, prin eliminarea toxinelor şi materiilor nedigerate.
Leguminoasele, bogate în fibre. Cunoscute şi sub numele de legume uscate, leguminoasele sunt acele plante cultivate cu scopuri alimentare pentru boabele sau păstăile care se formează în ele. Din familia leguminoaselor fac parte mazărea, fasolea uscată (fasolea roşie, albă, neagră), linte (verde, roşie, neagră). Introdu-le în alimentaţia de zi cu zi.
Bea cafea, mananca fructe deshidratate.
Daca nu, ia pastile. Se vede ca ceaiul nu are efect
O data are efect sarea amara luata dimineata pe stomacul gol.
Dupa aceea, atentie la alimentatie! Multe lichide. Nu renunta la supa/ciorba. Fara alimente care constipa. Ciocolata se numara printre ele.
Și eu am problema ta eu beau bicarbonat cu apă călduță și în jumătate de oră își face efectul încearcă si tu este putin rău gustul.
Mi-e mi-a recomandat un medic
Ia dulcolax două pastile odata sa vezi tu ce că..are te ia. Ce varsta ai? Dar ce ai mincat de esti constipată? Lasă brînza pîinea cartofii orezul, maninca ciorbă supă bea ceaiuri apă plată lichide.
Carmen133 întreabă: