| FlorentinaMihai a întrebat:

De 6 zile am o sangerare usoara, ciclul ar fi trebuit sa imi vina peste o saptamana iar in urma cu exact 7 zile am folosit pentru prima data pastila de a doua zi. Ajutor, va rog happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Ciclul îți va intarzia daca ai luat pastila de a doua zi! Dar, nu-ți face griji! Ea și-a făcut deja efectul iar sângerarea este un simptom normal! Dar nu este așa cum spune multa lume, ciclul nu îți va fi dereglat 6-12 luni, ci 1 luna. In prima săptămână este posibil sa ai dureri de ovare, sa ai stări irascibile, dar trec de la sine!

| FlorentinaMihai explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc frumos!

| FlorentinaMihai explică (pentru anonim_4396):

Crezi ca poate fi vorba despre o sarcină iar sângele să fie de implantare?

| anonim_4396 a răspuns (pentru FlorentinaMihai):

Nu, nu ești însărcinată! Sângerarea aceasta e normala și diferă de la un organism la altul atât ca durata cât și ca consistenta, culoare.