Pastila de a doua zi este o bomba hormonala care poate distruge un ovul fecundat, nefiind recomandata sa fie folosita in alte scopuri!
Nu stiu cine ti-a recomandat asa ceva, dar cred ca ai facut greseala vietii tale cu ea.
Acum, nimic nu va mai fii ca inainte, pe urmatoarele 6-12 luni, pentru ca atata dureaza efectele negative ale acestei pastile.
Sangerarea asta este de la pastila de a doua zi si poate dura cat vrea ea.
Din pacate, ajutorul l-ai fii primit inainte sa iei pastila daca veneai sa intrebi despre ea.
Ciclul va veni acum la date nestiute, va tine cat va vrea el, iar ovulatia si perioada fertila nu se mai pot calcula, putand veni oricand.
Mulțumesc mult! Crezi ca ar trebui sa merg la un consult?
Poti merge la un consult, dar asta nu va schimba cu nimic efectele pastilei pe care ti le-ai bagat in corp.
Medicul nu te poate ajuta cu nimic si nu mai poate schimba nimic in acest moment candt totul este deja afectat, de cantitate enorma de hormoni, bagati intr-o singura transa.
Pastila de a doua zi este destinata distrugerii unui ovul fecundat si nu-i recomandata decat 1 data in viata, cand accidental ai avut sex si nu vrei sa ramai gravida, fiind in perioada fertila.
Nimeni nu ia pastila asta, ca sa-si intarzie ciclul menstrual.
Nu stiu cine ti-a dat un asemena sfat, ca l-as impusca!
De aceea am si luat-o, sa evit o sarcină nedorită fiind in perioada fertilă.
Mă sperie, am această sangerare de o săptămână si continuă
Crezi ca ar putea fi vorba despre o sarcină?
Pastila de a doua zi trebuie luata imediat dupa sex, in primele 24 de ore, Dar, exista o marja de eroare la orice pastila, care nu functioneaza pentru corpul tau.
Din pacate, nimeni nu stie daca la tine a functionat sau nu.
vei vedea in timp!
Un test de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.
Cat privesc efectele secundare ale pastilei, sunt din cele mai oribile, de aceea nu este indicata decat in cazuri disperate si doar 1 data in viata.
Dar nu am inteles, de ce nu ati folosit prezervativul?
Nu musca, nu doare, nu manaca pe nimeni, nu are nici un efecte secundar nici pentru fata si nici pentru baiat, nu streseaza si nu costa mare lucru!
Buna. Ciclul îți va intarzia daca ai luat pastila de a doua zi! Dar, nu-ți face griji! Ea și-a făcut deja efectul iar sângerarea este un simptom normal! Dar nu este așa cum spune multa lume, ciclul nu îți va fi dereglat 6-12 luni, ci 1 luna. In prima săptămână este posibil sa ai dureri de ovare, sa ai stări irascibile, dar trec de la sine!
Mulțumesc frumos!
Crezi ca poate fi vorba despre o sarcină iar sângele să fie de implantare?
Nu, nu ești însărcinată! Sângerarea aceasta e normala și diferă de la un organism la altul atât ca durata cât și ca consistenta, culoare.
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: