| Minnimus a întrebat:

Buna
de 6 zile astept sa-mi vina menstruatia.
va rog nu stiu ce sa fac.
[nu am avut contact sexual]
am 15 ani.
si se intampla a 2 oara cand imi intarzie.
e ceva grav?straight face
va rog ajutati-ma.
multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Menstruaţia poate întârzia de la stres, de la răceli, de la vreo boală, sau orice alt lucru care a determinat o schimbare hormonală. În primii ani ai menstruaţiei, poate avea variaţii mari, gen să îţi vină o lună, următoarea nu, să vină la perioade mici (21 zile) sau mari (35 zile) nu cât e normal, în medie (28, 29 zile). Dacă vine regulat, adică lunar exact la data ghicită de tine, e ok. Şi dacă e abia a doua oară când întârzie, de ce să-ţi faci griji? laughing Calmează-te big grin Dacă observi că şi următoarele luni întârzie, încearcă să vezi dacă umărul de zile dintre cele două dăţi se modifică. Dacă e acelaşi număr de zile (să spunem 25) atunci e ok, poate doar se auto-reglează happy

| biuuu a răspuns:

Nu sa stii ca nu e cea grav.este foarte normal.atunci cand iti intarzie o sa iti vina mai multe zile.si tine minte in primii doi ani nu iti vine regulat de ex.In lune martie ti-a venit in 15 si in aprilie in 26...deci nu e grav

bye:*

sper ca ti-am fost de folos

| ShyGirl a răspuns:

Depinde de cat timp ai menstruatie. Pentru ca dureaza ceva timp sa se regleze, pentru o perioada iti poate veni.eu stiu, o data la 3 luni, sau chiar de 2 ori pe luna. Nu e nimic grav daca esti la inceput, insa daca ai deja ceva timp. Nu stiu, cred ca ar fi bine sa discuti cu mama ta si poate sa vizitezi un doctor! Take care kiss

| onetwothree a răspuns:

Nu e nimic grav, e normal sa se intample asta, inca esti la inceput. O sa dureze ceva timp pana cand o sa iti vina regulat, pana atunci poti sta linistita.

| Alexa_9443 a răspuns:

Nu nu e ceva grav. Tuturor` fetelor se mai intampla!

| kitten15 a răspuns:

Sunt dereglari hormonale normale. Adica la un moment dat o sa ti se regleze. Dar daca vrei sa fi sigura, poti sa te duci la un doctor endocrinolog, poate iti da niste medicamente naturiste. Take carewinking.

| Miriii a răspuns:

Este foaerte normal sa ti se intample asa ceva dar daca nu esti la inceput du-te urgent la doctor. Succes!

| ToNy_2305 a răspuns:

Pai daca esti in primi 2 ani de menstruatie e normal sa iti intarzie.Dar daca nu esti in primi 2 ani ar
trebui sa te vada un ginecolog. Succes:X>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita, o sa-ti vina, nu e nimic grav.

| Minnimus explică:

Va multumesc tuturor!

| ThePinkMonster a răspuns:

SI mie mi s`a intamplat. si sunt mai mica ca tine. Nu cred ca este ceva grav.