Dupa simptomle pe care le descrii,mare lucru nu se intelege! Dar ceva tot ete:poate ai stat prea mult in soare, ti-ai obosit ochii la citit pe telefon, poate ai colesterolul marit, putin diabet, etc.Nici varsta nu am vazut-o in "profil", deoarece mai depinde si de asta.Eu am cazut pe strada, mi-am pierdut putin cunostinta, aveam ameteli mari...si am fost luata cu salvarea.Cauze:deshidratare,lipsa potasiu,sodiu,calciu(transpiram foarte mult si am eliminat cu apa din organism si celelalte).
Fa niste analize, cu trimitere de la medicul de familie(daca al tau este in concediu,sigur ii tine altul locul),gratuite,nu mai sta in soare,bea nulta APA cu zeama lamaie,mananca fructe si legume,grasimi mai putine(inghetata,smantina,sunca, mezeluri), sucuri carbo-gazoase, cafea, alcool deloc.SANATATE!
Anumite simptome pot fi de la oboseala ochilor, colesterol marit(chiar daca ai 14 ani),lipsa de calciu,de potasiu,magneziu,deshidratare(ai stat in soare si nu ai baut destule lichide),etc. Lipsa oxigenarii creierului,sangelui, iti pot da ameteli, dureri de cap, greata, etc.Intai,fa niste analize de baza, cele gratuite, cu trimitere de la medicul de familie.Astea sunt bine venite oricum, mai ales ca esti in crestere!
Deeaandreea9156 întreabă: