| NuDauNiciunNume a întrebat:

Buna!
De acum 2 seri simt ca mi-a ramas ceva in gat, ca o ata sau ca un fir de par. Cand simulez ca inghit, simt ca e ceva acolo. Am mancat de toate, am bagat degetul in gat si tot nu am scapat de senzatia asta... oare pot pati ceva grav? Ce sa fac? Sa astept in continuare? Uneori uit, dar alteori ma panichez si ma spedii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai acolo o mică inflamație. Ori te-ai zgâriat cu ceva din mâncare sau ai puroi. Dacă continuă, mergi la medic.

| RaduRobertRO a răspuns:

Stai fara grija, bea mai multa apa, incetisor o sa se ia scama respectiva.

| Anonima543m a răspuns:

Buna, incearca sa mergi la un doctor nu mai iti baga degetul in gat ca nu faci bine dac este vreun fir de par ar trebui sa mergi imediat la medic, am avut o cunostiinta cu un copil mic si a incghitit un fir de par ia ajuns la plamani si a murit.

| NuDauNiciunNume explică (pentru Anonima543m):

La cat timp i s-a intamplat asta? Eu de 2 zile il am

| Anonima543m a răspuns (pentru NuDauNiciunNume):

Dupa 2 saptamani a aparut niste stari cu durere de cap la copil si varsaturi