| dumitruanca a întrebat:

Bună! De aproape 2 ani am amețeli, palpitații, senzație de pluture sau mă simt ca într-un vis și nu știu ce să mai fac. Analizele de sânge sunt normale, doar am avut d3 mic și am luat suplimente. Am fost la cardiolog pentru că am și palpitații și mi-a făcut o radiografie și mi-a zis că nu am nimic la inimă. Am făcut și o radiografie la tiroidă, nimic. Recent am fost la orl și mi-a spus că am sindrom vertiginos, am urmat tratamentul, am avut guler cervical, dar tot țin să cred că este altceva. Am făcut și rmn la cap și la coloana cervicală și totul este normal. Azi am fost la mall și am simțit că o să leșin, nu mai pot ieși afară fără să am această senzație oribilă. Sunt programată și la oftalmolog, dar chiar nu știu ce să mai fac. Mă poate ajuta cineva cu sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Toate simptomele pe care le ai s-ar plia pe anumite boli precum DEPRESIE si ANXIETATE, iar medicul la care trebuie sa mergi este cel Psihiatru, ca sa te consulte si sa puna un diagnostic corect.
Sanatate multa!

| Kobukiyo a răspuns:

In termeni medicali, anxietate. Aproape toata lumea are asa ceva, mai mult sau mai putin. Dar in termeni reali, anxietatea, depresia, sunt de fapt demoni. Da, probabil o sa zici ca am fumat ceva, dar vorbesc foarte serios. Uita-te pe Youtube la Mar Mari Emmanuel! Asculta putin ce zice omul acela despre chestiile astea. Crezi in Iisus si vei fii bine.

Bula
| Bula a răspuns:

Mergi la un medic neurolog bun!

| anonimg a răspuns:

Am auzit de un astfel de caz, și medicii i-au spus că este pe bază de stres, cu toate că pacientul a zis că nu a fost stresat. A luat un timp niște medicamente date de un medic neurolog. Nu am mai auzit de ceva vreme să se mai plângă de ceva. Nu știu exact cum mai este.

| darrio2007 a răspuns:

Pare sa fie anxietate.
Dar de ce ai avut guler cervical? Te-ai lovit?

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Este ceva pe baza psihica.Probabil o trauma din trecut, sau anxietate sociala, poate chiar si claustrofobie.Vezi unde mai exact apar aceste simptome, unde te aflii si etc.

| Mindfulness a răspuns:

Este derealizare, depersonalizare, in cadrul anxietății se regăsește, este un simptom al anxietății cronice amețeala. Și eu mă confrunt cu așa ceva. Ia magneziu bisglicinat o sa te ajute foarte mult, poți lua 2-3 pastile pe zi.