anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De aproape 20 zile tot astept să îmi vină ciclul care se pare că nu prea are de gând să apară. Care credeti că ar putea fi cauza întârzierii? Precizez că am făcut 3 teste de sarcina și au fost negative (au fost făcute in cel mai corect mod posibil, și nu au fost făcute prea devreme ), credeți că am de ce să îmi fac griji, adică e posibil ca testele să nu detecteze sarcina? Voi face în curând un control dar am nevoie de o părere mai întâi că sa nu îmi mai fac griji. P.S am luat o perioadă îndelungată anticoncepționale Marvelon. acum eram intr-o pauza de 2 luni, după care urma să le reîncep.
P.S2 mai precizez că am grețuri, dureri de burta, mai ales dimineața și seara. De obicei chestiile astea mi se întâmplă înainte și în timpul menstruației.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

MAi pot fi si dereglari ori mai e influetata in perioade cu stres mare sau daca ai fost bolnava si ai luat anumite medicamente

| Delia7387 a răspuns (pentru Adry05):

Să înțeleg că este exclus ca cele 3 teste să fi dat greș?