| alexandra01 a întrebat:

Buna,de aproape 3 ani ma confrunt cu o problema,sunt mereu racita jos, am dureri de ovare, am facut febra din bun senim.Mentionez k mi-am facut analize la urina si mi-au iesit bune, am fost la ginecolog am urmat vreo 4 tratamente cu antibiotice si ovule prescrise de medic, am intrerupt contactul sexual dar tot nu mi-a trecut.ce poate fi? ce sa mai fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Anexita (asa numita raceala jos) se trateaza foarte greu, mai ales daca o ignori. Daca incepeai tratamentul imediat cum ai avut simptome (in 2-3 zile) te-ai fi putut vindeca repede, dar daca ai asteptat mai multe zile sau chiar saptamani, tratamentul va fi lung si dificil si poate necesita antibiotice injectabil sau chiar perfuzabil. Cauta un ginecolog care sa te poata si interna in spital la nevoie si fa tratamentul complet (poate dura multe luni)

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Schimbă medicul ginecolog, analize amănunțite pe sfera ginecologică (frotiu Papanicolau), ecograf pelvian/intravaginal.
Pa, pa.

| Azµre a răspuns:

Vezi alt medic, fă o ecografie, poate fi un chist ovarian sau o anexită netratată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Caută-ţi alt medic ginecolog, încearcă să faci mai multe analize mai amănunţite, nu-i de joacă, Doamne fereşte să nu dai în alte complicaţii mai grave.
Te pup!

| DraudeS a răspuns:

Buna ziua!

Daca spui ca ai consultat medicul ginecolog, iar tratamentul medicamentos nu a dat roade, poate medicul nu ti-a dat ce-ti trebuie sau problema nu raspunde la acest tratament.
Mai consulta-l o data, sau, consulta un alt ginecolog.

Sanatate!