| ColorfulRainbow a întrebat:

De aproape o saptamana ma doare piciorul stangsad la genunche si osul de langa. Mai ales cand urc/cobor scarile. Ma dau si cu diclofenac dar niciun efect. Ce as putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Du-te la ortoped, s-ar putea sa ai o ruptura de menisc sau o problema cu ligamentele.

| becouse a răspuns:

Sa consulti un doctor! sau sa astepti sa-ti treaca, nu poti sa iei pastile sau sa te dai cu tot felul de unguiente fara sa stii ce ai!

| De_Plus_Ursulet_1996 a răspuns:

Buna.si eu am avut aceeasi problema la picior. Sfatul meu este sa te duci la medicul de familie si sa iti de-a un tratament pe care il vei lua timp de 1 sapt dupa care vei merge din nou la control sa vezi daca mai ai ceva la el. Daca vei mai sta mult timp assa o sa faci lichid la picior.