...daca era te tip C. era mai grav. Cati ani ai? Probabil faci prea des poate in fiecare zi... si de asta te doare, sau provocand in prima faza cancer nu stiu in termeni medicali sa spun, dar trebuie sa bei si multe lichide naturale cum ar fi sa bei apa in fiecare zi 2 litri minim, si poate iti va schimba viata. Tu poate nu duci un stil de viata sanatos.
Nu inteleg.ce are relatia de aface cu Streptococul? Ai avut contact sexual sau ce ai vrut sa zici prin "de cand sunt intr-o relatie stabila"?
Of Iti pot recomanda cu mare drag un produs foarte bun pentru majoritatea infectiilor care apar in corp (da rezultate si la oameni si la animalute de casa).
Eu m-am luptat mult timp cu infectiile genitale (mai ales urinare) recurente. Dupa ce am luat antibiotice in multe reprize si o multime de remedii naturale care la mine nu au mers (gen merisor, ceaiuri de toate felurile, d-mannose care e scumpa ca naiba etc), am aflat tot documentandu-ma pe net de oleuropeina, adica substanta activa din frunza de maslin. Este foarte puternica impotriva infectiilor si reuseste sa elimine majoritatea bacteriilor si virusurilor din organism. Am inceput un tratament intensiv cu capsule cu 20% oleuropeina de la Herbagetica (eu iau momentan cate 2 la fiecare 3 ore, sunt inca in faza de tratament intensiv) in paralel cu un alt produs recomandat de farmacista (sunt niste tincturi din plante combinate numite "Meridian", de la Steaua Divina... eu iau pentru vezica urinara, tu cere pentru stomac, sa te ajute cu problemele capatate de la antibiotice).
Fa o cura de o luna cu aceste capsule cu oleuropeina si tinctura pentru stomac sa vezi daca dau rezultate. Mie mi-au facut un bine imens.
Incepe cu o doza mica (o pastila de 3 ori pe zi) si daca te simti bine cu ele si nu iti dau senzatii ciudate, mareste treptat doza pana cand ajungi sa iei si 10-12 capsule pe zi. Fa asta timp de o luna. Daca ai rezultate bune, continua inca o luna si apoi ia doza de intretinere de 2-3 capsule pe zi, ca sa scapi de recidive. Daca ai intrebari te ajut cu cea mai mare placere.
PS: Nu fac reclama sau ceva, nu vand aceste produse, ci le cumpar si eu, la randul meu, din farmacii naturiste, ca sa nu cumva sa apara carcotasii Evident, sunt si alte firme care comercializeaza capsule si tincturi cu oleuropeina, dar pe astea de care am scris mai sus le iau eu.