| Lory19227 a întrebat:

Bună! De aproximativ 2 luni am o durere în partea stângă, în partea abomenului superior,în zona coastelor, nu este foarte intensă,este doar un disconfort și nu simt mereu, cel mai des simt când stau întinsă în pat pe spate, pe burtă sau în lateral. Am făcut 2 ecografii abdominale și o radiografie, și conform acestora,nu am nimic. Am luat și mai multe tipuri de pastile și tot nu a trecut. Înainte de durere mergeam și la sală, însă de când a început durerea,am încetat să mai merg. Știe cineva ce ar putea să cauzeze durerea, ar putea să fie de la asta? A mai trecut cineva prin această situație?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Trebuie să îți faci un control special pentru apendicită.
Nu căuta să vezi unde din punct de vedere medical unde trebuie să fie localizată. Durerea, disconfortul acesteia se simte în întregul abdomen.
Există investigație specială pentru apendicită.
Dacă ar fi fost durere de splină, cu siguranță că ai fi știut că aceasta ar fi fost. Dar nu este de splină.

| Yaesmin a răspuns:

Dă-te cu Sindolor!