| mada1820 a întrebat:

Buna,de aproximativ o saptamana ma simt foarte rau,nu mai pot manca mai deloc,ma simt fara energie,imi vine sa vars de nenumarate ori, plus ca am momente cand nu mai pot sta in picioare de rau si am o stare de somnolenta incontinuu.A mai avut cineva astfel de stari? multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MentalHolocaust a răspuns:

S-ar putea sa fie anemie dar nu e sigur ca anemia se manifesta cand numai poti manca nimic si tie rau incontinu si cand incerci sa mananci iti e rau incontinu. Daca ar fi asta trebuie sa ti-o clarifice medicul. Sper ca te-am ajutat si cerei sfatul medicului de famile happy

14 răspunsuri:
| Eschimoasa a răspuns:

Du-te la medic!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O vizită la medicul de familie, poate fi o carență de vitamine, o fiere bolnavă, etc.
Nu aștepta să te ia cu targa.
Sănătate!
Pa, pa.

| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Esti gravida! Felicitari,

| pinkinside a răspuns:

E posibil sa fie o hepatita...du-te si fa-ti niste analize pentru a afla concret.

| onasis1961 a răspuns:

Din ceea ce spui tu, sunt simptome de astenie de toamnă! Dar nu strică să mergi la medicul de familie, eventual ceva analize ar fi bine venite! Multă sănătate!

| mada1820 explică (pentru NuAmGasitUnNume):

Nu mai ma felicita degeaba, pentru ca asa ceva nu este posibil!

| mada1820 explică (pentru Legiuitoarea):

Sincera sa fiu nu mai am incredere in doctori, fiecare au o anumita parere, iti fac un control de ochii lumii si in final tot nu rezolv nimic.

| mada1820 explică (pentru MentalHolocaust):

Si eu banuiesc ca am acelasi lucru, dar momentat nu este nimic clar.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns (pentru mada1820):

Bună din nou.
Nici eu nu mă încred în ei, dar totuși până la medicul de familie trebuie să te duci, nu trebuie să lași sănătatea să se prăbușească.
Ai grijă de tine!
Pa, pa.

| Alin4uuu a răspuns:

Salut s-ar putea sa fii anemica cel mai bine mergi si fa-ti o hemoleucograma asa o sa afli exact. sanatate

| d3javw a răspuns:

Acu vreo 3 ani mi-a fost rau vreo saptamana dar ma durea si burta ametitor de tare nu puteam sa stau in pate intins trebuia sa stau ghemuit deoarece ma durea foarte tare.in final am mers la medic haba navea ce as putea sa am.mi-a facut o consultatie si m-a trimis la spital la nu stiu ce medic ala m-a pus pe un pat si s-a uitat la burta mealaughingsi a inceput sa apese peacolo. practic nimic. dupa 2-3 zile mi-a trecut nici acum nu stiu ce as fi putut avea.dar de atunci nu mi-a mai fost rau delocbig grinoricum du-te la medicbig grinsau schimbati medicu de familie daca nu-ti place sau dutel a spital /urgente ca aia iti fac anileze imediat si cred ca e si moca

| JohnSimon1983 a răspuns:

Ceau.

Iti recomand sa consulti medicul de familie si acceseaza lumeaplantelor.info. Vei gasi raspuns la problema ta. Sper sa te ajute acest raspuns.

| yeuly a răspuns:

Eu recomand multa odihna si mancare usoara

| mada1820 explică (pentru yeuly):

Multumesc pentru raspuns, acum sunt foarte bine, intrebarea a fost postata cu ceva timp in urma de atunci sunt mai bine.